Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Anu

Anu

Olen 30-vuotias lifestyle-muotoilija. Olen myös suorittanut tekstiiliartesaanin tutkinnon vuonna 2009 Lybeckerin käsi- ja taide-
oppilaitoksessa. Kiinnostus kasvoi kuosisuunnitteluun, käyttäjä-
lähtöiseen muotoiluun ja design- käsitöihin suorittaessani Muotoilijan koulutusohjelmaa Seinäjoen ammattikorkeakoulussa, josta valmistuin vuonna 2014. Tuotteiden suunnittelu ruokkii uteliaisuuttani ja tarjoaa ongelmia joita voin yrittää  ratkoa muotoilun työkaluilla ja yhteistyöllä.

Perustin Design by Anun Kokkolassa vuonna 2015, koska halusin suunnitella ja toteuttaa omia tuotteitani. Kaikki tuotteet ja pakkaukset on valmistettu käsin aina kankaanpainannasta pahvilaatikoiden leikkaamiseen ja liimaamiseen.

 

 
 

Design by Anu

Oma yritys tarkoittaa minulle vapautta luoda ja suunnitella ilman rajoja. Se on ollut minulle kanava tehdä haaveistani totta. Mahdollisuus toteuttaa suunnitelmiani on auttanut minua myös tähtäämään korkeammalle. 

Yrityksen pyörittäminen myös pakottaa minut välillä oman mukavuusalueeni ulkopuolelle, mikä mielestäni parantaa minua muotoilijana.
Yritystoiminnan kautta olen tutustunut uusiin ja mielenkiintoisiin ihmisiin, joita en välttämättä muuten olisi tavannut. 
Muotoilu työnä on sosiaalista ja hyvää muotoilua harvoin syntyy "tyhjiössä".

Tavoitteenani on kasvattaa yritystoimintaa entisestään, saada uusia yhteistökumppaneita ja mielenkiintoisia projekteja.

 

Tuotteet ja valmistus

Tuotteet on valmistettu käsityönä kankaanpainannasta pakkauksien pahvilaatikoihin. Design by Anu valmistaa tuotteita  pieniä eriä, koska varastotilat ovat rajalliset. Erien materiaalit ja tuotteet vaihtuvat, tämä tuo vaihtuvuutta ja yllätyksellisyyttä tuotteisiin. Uusista tuotteista ilmoitetaan verkkokaupan puolella. 

Jos olet kiinnostunut tilaamaan käsinpainettua kangasta,
ota yhteyttä!