Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Galleria

 

Design by Anun valmistamat laukut

laukutverkko.jpg

Design by Anu valmistaa, myös unikkeja custom-made laukkuja. Alla kuvassa esimerkki työ, jossa asiakas halusi uuden elämän isänsä vanhalle nahkatakille.


Yhteistyöt:


 

Design by Anu & Onnelan eläimet

Design by Anu suunnittelee ja valmistaa yhteistyössä Onnelan eläimet verkkokauppaan kissoille, koirille ja hevosille suunnattuja tuotteita. Myynnissä olevat tuotteet, ovat suomalaista käsityötä ja videossa esittelyssä uudet sisäagilitykalusteet.

Tua Onnelaan ja Onnelan eläimet verkkokauppaan pääset tutustumaan sivuilta: http://onnelanelaimet.fi/


 

Design by Anu & Kinuskikissa

Yhteistyössä  suunniteltu ja valmistettu esiliina on Kinuskikissan oma "fanituote", jota myy Kinuskikissan Toivepuoti. Esiliinat ovat suomalaista käsityötä. Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan Kinuskikissan Toivepuotiin ja tuotteisiin paremmin.


 

Design by Anu & Pipana

 

Design by Anu tekee yhteistyötä Pipana lastentuotemerkin kanssa valmistamalla vanerituotteita. Pipana on lapsille ja lapsenmielisille suunnattu ihastuttava uutuus, joka on saanut inspiraationsa pohjoisen luonnosta ja sen materiaaleista.  Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan tuotteisiin tarkemmin.